ANKARA BOĞAZI, YAYLAŞEHİR PROJESİNE KOMŞU

Melih GÖKÇEK – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı: “Ankara’nın denizi yok, ama artık boğazı olacak…”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 30 Mart yerel seçimleri öncesinde böyle seslenmişti.

Melih GÖKÇEK – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı: “Ankara’nın imajına inanılmaz bir katkı sağlayacak”

ANKARA BOĞAZI PROJESİ BÖLGEYE DEĞER VE İVME KAZANDIRACAK

Özel proje bölgesi olarak gösterilen İmrahor Vadisindeki Ankara Boğazı projesi, 10 Bin Konutluk Yaylaşehir Projesinin olduğu bölgeden geçecek. Projeler bölgeye büyük değer ve ivme kazandıracak.

Osman KURT – Yaylaşehir Projesi Birlik Yönetim Kurulu Başkanı: “Ankara Boğazı ile Yaylaşehir’in sosyal ve kültürel donatıları ve buradaki yaşam aktiviteleri buluşmuş olacaktır”

ANKARA BOĞAZI PLANI MECLİSTEN GEÇTİ

Konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ankara Boğazı projesi planının, meclisten geçtiğini söyledi.

Melih GÖKÇEK – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı: “İmrahor Vadisi’ndeki 11 km lik projemiz. Bu projenin planı meclisten geçti. Ufak tefek tadilatlar da düşünüyoruz. Bu yıl itibari ile bu projemize başlıyoruz.”

10 Bin konutluk Yaylaşehir projesinin Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kurt, Boğaz projesinin merakla beklendiğini ve Yaylaşehir projesine değer katacağını söyledi.

YAYLAŞEHİR PROJESİNE KOMŞU

Osman KURT – Yaylaşehir Projesi Birlik Yönetim Kurulu Başkanı: “Boğaz’a insanların günü birlik sportif amaçlı seyahat edebilme imkanları olacaktır.  Ankara Boğazı herkesin şu an gözünü kamaştıran bir proje konumuna gelmiştir. Yakın zamanda da yapılan açıklamalara göre Ankara Boğazı’nın startı verilmek üzere”

Bölgeye ivme ve değer kazandıracak olan Boğaz projesi, süratli şekilde hayata geçirilecek.

Melih GÖKÇEK – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı: “Projenin sadece kanal kısmını Ankara Büyükşehir Belediyesi yapacağı için, vatandaşlar kendi konutlarını yapacağı için çok süratli yürüyecek olan bir proje olacak. Kanalın etrafında özellikle işyerleri bulunacak iki katlı. Arka kısımlarda ise evler bulunacak, bol miktarda yeşil alan bulunacak.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkür eden Yaylaşehir Projesinin Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Osman KURT, Yaylaşehir Projesinin eşzamanlı olarak sonlandırılacağını söyledi.

Osman KURT – Yaylaşehir Projesi Birlik Yönetim Kurulu Başkanı: “Ankara’mızı dünya şehri yapan ve büyük projeleri ile de her türlü problemlerini büyük oranda çözen Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek Beye ben de bir Birlik Başkanı olarak teşekkürlerimi sunuyorum. İnşaalah Ankara Boğazı projesini biran önce gerçekleştirdiğinde bizim Ankara Yaylaşehir Projesinin de yapılaşması eşzamanlı olarak sonlanmış olacaktır. O zaman Ankara’nın nabzı Ankara Yaylaşehir’de atacaktır.”