Birliğimiz Yönetimi, Birliğe bağlı 46 Kooperatif Yönetici ve Delegasyonu ile Gölbaşı Belediye Başkanı Sn. Fatih DURUAY’ın katıldığı kahvaltılı toplantıda buluştu.

Baş-Kent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği Yönetimi olarak Birliğimize bağlı 46 Kooperatifin Yöneticilerinin iştiraki ile kahvatılı toplantı 24/12/2017 tarihinde Gölbaşı Manzara Kafe'de yapıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY’ın da katıldığı toplantıda Birlik Başkanımız İlyas ŞİRİN yaptığı konuşmada; projenin önemine değinerek, Belediye Başkanı Fatih DURUAY’ın katkısı ile projeyi kamu kurum ve kuruluşlarının da desteğini alarak başlatılacağını belirtti. Belediye Başkanı Fatih DURUAY ise Gölbaşı’na değer katacak olan Yaylabağ Projesine ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini ifade etti.

Kooperatif Yönetici ve delegasyonu yapılan bu toplantıdan duydukları memnuniyetleri belirtmiş, benzeri toplantı ve görüşmelerinin üst düzeyde devam etmesi gerektiği yönünde kanaatlerini ifade etmişlerdir.

Foto Galeri için tıklayınız.