BİRLİK YÖNETİM VE DENETİM KURULUMUZ 09. 03.2018 TARİHİNDE CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI ESKİ MİLLETVEKİLİ, BELEDİYECİ SAYIN OKTAY SARAL’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

BİRLİK YÖNETİM VE DENETİM KURULUMUZ  09. 03.2018 TARİHİNDE CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI ESKİ MİLLETVEKİLİ, BELEDİYECİ  SAYIN OKTAY SARAL’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

BİRLİK YÖNETİM VE DENETİM KURULUMUZ  09. 03.2018 TARİHİNDE CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI ESKİ MİLLETVEKİLİ, BELEDİYECİ  SAYIN OKTAY SARAL’I MAKAMINDA ZİYARET EDİP YAYLAŞEHİR PROJEMİZ HAKKINDA BİLGİ SUNDU. GÖRÜŞMEDE,  SAYIN OKTAY SARAL BU PROJENİN ÜLKEMİZ İÇİN ÖRNEK BİR PROJE OLABİLECEĞİNİ VE EN KISA ZAMANDA PROJEMİZİN YERİNDE İNCELEMESİ YAPACAĞINI BELİRTEREK, İNCELEMELER SONUCU BİR RAPORU DA SAYIN CUMHURBAŞKAN’IMIZA SUNACAKLARINI BEYAN ETTİLER.

SAYIN SARAL ‘A GÖSTERMİŞ OLDUĞU YAKIN İLGİDEN DOLAYI BİRLİK YÖNETİM VE DENETİM KURULU OLARAK TEŞEKKÜR EDERİZ.