Proje Alanımıza Ağaç Diktik

Proje alanımız içerisinde ağaçlandırılacak alanlar ile anayolların kenarlarının ağaçlandırması çalışmalarımız devam etmekte iken,  planlamakta olduğumuz bu çalışmalara öncelikle yönetim kurulu üyeleri olarak kendi katkılarımızla öncülük etmeye karar verdik.

18 Aralık 2020 Cuma günü saat 10.30 da yönetim kurulu üyelerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte arazide buluştuk.  Kendi imkanlarımızla temin etmiş olduğumuz 2,5 metre büyüklüğündeki 125 adet ıhlamur ağacını proje alanımızın girişindeki 35 metrelik yolun kenarına düzgün bir platformla boylu boyunca diktik.

Bu ağaçların dikilmesi esnasında çalışanlarımızın yardımları ayrı,  ama yönetim kurulu üyelerimizin samimi gayretleri izlenmeye değerdi. Yusuf beyin kürek tutuşunu, Adnan beyin kazma sallamasını, İlyas beyin ağaçlara can suyu vermesini  izlerken bir an önce bu arazinin yapımına öncülük etmek istedikleri her hallerinden anlaşılmakta idi.

Yönetim kurulu olarak başlangıcını yapmış olduğumuz proje alanımızın içindeki ağaçlandırılacak alanın, 2021 yılı içerisinde sürülerek hazırlıkları tamamlandıktan sonra kooperatiflerimiz ve üyelerimizin katılımları ile inşallah Yaylaşehir ormanımızı hep birlikte hayata geçireceğiz.

Bu samimi ve gayretli çalışmalarımızla birlikte 3.000 üyemizin beklentilerini karşılayacak şekilde Yaylaşehir projemizin bir an önce hayata geçişini de görmek istiyoruz.  Bütün gayretlerimiz sadece bunun içindir. İnşallah hep birlikte başaracağız.

Saygılarımızla.

YÖNETİM KURULU