Sıkça Sorulan Sorular

SORU 1 : BİRLİĞİNİZİN KURULUŞ TARİHİ NEDİR?


CEVAP 1 : SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞININ 31.05.2002 TARİH VE 2002/80-96 SAYILI OLURU İLE BİRLİĞİMİZİN KURULUŞUNA İZİN VERİLMİŞ OLUP, 14.06.2002 TARİHİNDE ANKARA TİCARET ODASINCA TESCİL EDİLMİŞTİR.

SORU 2 : BİRLİĞE BAĞLI KOOPERATİFLERİN SAYISI VE ORTAKLARIN (ÜYE) SAYISI KAÇTIR?


CEVAP 2 : BİRLİĞİMİZE BAĞLI 46 KOOPERATİF VARDIR, BU KOOPERATİFLERİMİZİN 3000 TANE ÜYESİ MEVCUTTUR.

SORU 3 : BİRLİĞİNİZİN MERKEZİ VE PROJENİZİN ADRESİ NERESİDİR?


CEVAP 3 : BİRLİĞİMİZİN MERKEZ OFİSİ CEVİZLİDERE MAH. GÖKKUŞAĞI CAD.1209 SK.18/B BALGAT - ÇANKAYA-ANKARA ADRESİNDE HİZMET VERMEKTE OLUP, PROJEMİZ SERPMELER YAYLABAĞ MAH.NO:172 GÖLBAŞI/ANKARA ADESİNDEDİR.

SORU 4 : ARSA ALANINIZIN BÜYÜKLÜĞÜ VE KONUT SAYISI NE KADARDIR?


CEVAP 4 : ARSA ALANIMIZ 3.678.544,41 M2 OLUP, KONUT SAYIMIZ 6973 ADETTİR.(3577 ADET VİLLA- 3396 ADET ÇOK KATLI KONUT), AYRICA SOSYAL DONATI ALANLARI, TİCARET ALANLARI VE REKREASYON ALANLARI BULUNMAKTADIR.

SORU 5 : BİR ÜYENİN ÖDEDİĞİ MEBLAĞ NE KADARDIR?


CEVAP 5 : 31.12.2016 TARİHİ İTİBARİ İLE BİR ÜYEMİZ BİRLİĞİMİZE 75.154 TL (Y.YETMİŞBEŞBİNYÜZELLİDÖRT.TL) ÖDEME YAPMIŞTIR.

SORU 6 : BİR ORTAĞIN HİSSESİ NE KADARDIR?


CEVAP 6 : MEVCUT PROJEMİZ TOPLAM ALANINDAKİ HİSSELERİN 3000 ORTAKLA EŞİT ŞEKİLDE HİSSEDARDIR.

SORU 7 : ORTAKLAR ARASINDA HİSSE FARKLILIĞI VARMIDIR?


CEVAP 7 : YOKTUR.

SORU 8 : NASIL ÜYE OLABİLİRİM?


CEVAP 8 : YENİ ÜYE KAYDIMIZ YOKTUR. ANCAK DEVİR YOLUYLA ÜYELİK OLUNABİLİR.

SORU 9 : ÜYELİK DEVRİNİ NASIL ALABİLİRİM?


CEVAP 9 : ÜYELİK DEVİRLERİ BİRLİĞİMİZE BAĞLI KOOPERATİFLERİMİZ İLE YAPILABİLMEKTEDİR.

SORU 10 : PROJE ALANININ ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIĞI KAÇ KM.DİR?


CEVAP 10 : A- GÖLBAŞI MERKEZİNE YAKLAŞIK 6 KM
B- KONYA YOLUNA YAKLAŞIK 5 KM
C-TRT BİNASINA (ORAN SEMTİ) YAKLAŞIK 7 KM
D-KIZILAY MERKEZİNE YAKLAŞIK 16 KM UZAKLIKTADIR